Titel: Scull
Vi skulle arbejde med vanitas motiver, og fik til opgave at tegne et skelet hoved ud fra et billede, det har jeg så gjort. Vi måtte selv bestemme de farver som vi valgte at benytte, men det skulle være kridt. Det var en svær opgave. Først tegnede jeg motivet op med blyant, udfra nogle store linier, hvorefter jeg farvelagde bagefter. Jeg kunne nok have valgt en anden farvesammensætning der var bedre.

Materialer: Kridt (Farvet, Orange, Rød, Brun, Grå) og blyant.
Titel: Snehvide og Æbleormen
Ud fra fri fantasi eller ud fra andre billeder skulle vi lave et vanitas billede. Jeg valgte at arbejde med min typisk uskadelige lille nuttede æbleorm. Hvad sker der når man giver en sådan æbleorm gødning, så den muterer, og så kombinerer den med eventyret om Snehvide ? Ja så ender man op med en farlig slange, med lange hugtænder, og den bider naturligvis Snevide i hånden, så hun falder om, efter at hun har taget en bid af æblet og vækket den her meget sure æbleslange. Jeg har valgt et anderledes materiale end normalt, da jeg har benyttet mig af sort papir og metal farvede farveblyanter. Dette var naturligvis for at lege med en anderledes effekt hvilket jeg synes er lykkedes ret godt. Dog er det svært at sætte op på en baggrund synes jeg, hvis det skal komme ordentligt til rette.

Materialer: Sort kardus, metal farve blyant, kridt, rød og brun farveblyant.


Titel: Edderkop for Sjov
Vi snakkede om edderkopper i Billedkunst, og jeg kunne ikke dy mig for at lige male en op med blå ben og røde øjne, og meget dyriske tænder hehe. En rigtig edderkop har jo også hår på benenene :)

Materialer: Akrylmaling og blyant.

Den fransk/flamske Barok:
Rubens:
Van Dyck:
Den spanske barok:

Velasques:
Murillo:
Hollandsk barok:
Temaer:
Kunstnere:
Vanitas:
Allegori over det menneskelige livs forgængelighed.