Titel: Hjemkomsten
Da jeg arbejdede med mit stilleben maleri, havde jeg noget maling til overs, og noget tid. Jeg bestemte mig derfor for at lave endnu et billede. Dette landskabs billede blev resultatet. Det hedder 'Hjemkomsten' og man kan se en kvinde i landskabet der står og holder øje med skibet som det nærmer sig. Jeg har lavet det i en idyllisk stil, hvor der er måger og blå himmel. Solen skinner over det hele, og så har jeg lavet nogle blomster i nærgrunden, for også at give lidt bedre udtryk for dybde i billedet. I baggrunden har jeg forsøgt mig lidt med en hvid vindmølle, men man ser den næsten ikke. Den anes kun.

Materialer: akryl maling

Titel: Dragen der slugte Solen
Dette er det første billede vi lavede i billedekunst. Vi skulle lave et motiv ud fra vores fantasi, med oliekridt, og vi fik et lille lærred. Vi fik besked på at lave en skitse først, hvorefter vi skulle fylde hele papiret ud, og der skulle gnides godt med farverne, så de blev helt tætte. Det var faktisk en svær opgave, da farverne fedter noget. Jeg valgte så dette drage motiv, som jeg havde arbejdet lidt med tidligere til nogle skitser til noget andet. Jeg satte solen op, sådan at den faktisk både ligner en bold dragen leger med, men også sådan at det ser ud somom at dragen faktisk snapper ud efter solen, som for at sluge den. Dragen er stævnen på et vikinge skib, og man ser i horisonten land, der spegler sig i havet.


Materialer: oliekridt, blyantPerspektiv
Titel: Gården
Vi blev sat ud på skolen, og skulle forsøge os med at tegne perspektiv, ud fra et eller andet sted på skolen. Jeg valgte at sætte mig sådan man kunne kigge ud i gården, og udvalgte så et udsnit som jeg ville tegne. Det var temmelig lærerigt, at få alle stregerne til at gå den rigtige vej, og få det til at ligne. Jeg har ikke rigtigt benyttet mig af nogle klare forsvindingspunkter, og dette har også givet anledning til nogle problemer. Fuglen sad model i cirka 10 sekunder men, jeg synes den var så sød, at den måtte med.

Materialer: blyant

Tegning efter sort / hvid kopi af et maleri af "Rødt bord" af Niels Strøbek:
Dette er en tegning der har været meget tidskrævende. Den har taget lang tid at blive færdig med, fordi der er så ufattelig mange detaljer at tage hensyn til. Mange små streger, mange skygger. Jeg startede med at skitse de store linier op vha. en cm. Opmærkning i kanterne af papiret. Herefter lagde jeg de lidt mindre detaljer på. Til sidst har jeg lagt skygge og ’farve’ på.

Materialer: Alm. Tegnepapir, blyant HB, 2B, 6B, 9B, grafit, nuanceblander og viske pen.