Indledning:
Mit navn er Julie, men mit kunstner alias er JuliuZ.
Jeg er 33 år gammel, og går på VUC for at få en HF eksamen. Billedkunst er så det kreative fag, som jeg har valgt, og her er opgaven så at lave et portfolio over de opgaver som vi gennemfører i løbet af året.

Baggrunden:
Jeg har altid godt kunnet lide at tegne og male fra jeg var lille, især har landskabet og portræt tegningen facineret mig, og det er derfor disse jeg altid tidligere har arbejdet meget med. Jeg har et enkelt år gået på ungdomsskolens maleri hold.
Efter jeg fik børn har jeg holdt en lang pause, hvor jeg ikke har været kreativ, men begyndte så igen i 2003 at få gang i tegneriet.
Jeg forventer at dette år med billedkunst vil give mig nolge flere redskaber og noget mere øvelse, til at blive bedre teknisk, dvs. til f.eks. perspektiv og til at blande farver, samt at prøve noget nyt og udvidde min horisont.

Om Portfoliet:
Den måde som jeg har opbygget portfoliet på er i emner, under de enkelte emner har jeg indskrevet mine notater fra timerne, samt hvad der er blevet skrevet på tavlen. Ud over dette har jeg for hver enkelt kunstværk nedskrevet mine tanker hermed, samt noget om processen fra start til det færdige værk. Jeg har sat billeder ind der beskriver processen, samt reference billeder.

Kontakt: webmaster