Naturalistisk tegning:

Titel: George Coleman Eads III
Dette er et portræt tegnet fra billede.
Dette portræt er tegnet i naturalistisk stil hvor jeg har forsøgt at tegne det jeg reelt ser, så skyggerne lægger som på billedet, og lyset brydes i forskellige kurver.Materialer: Blyant
Titel: Ronny Larsen
Portræt af Ronny fra billedkunst fra (levende) model. Her er portrættet tegnet på tid, og det var noget af en udfordring da Ronny ikke var vant til at sidde stille, og så lavede han hele tiden grimasser, det gjorde arbejdet vanskeligt, min oplevelse er at det klart er meget nemmere at tegne fra noget der er 'dødt' eller stillestående som et billede, hvis man skal have nøjagtighederne helt præcist med. Men man kan se hvem det er, hvilket her er det vigtigste.

Materiale: Blyant

Manga


Titel: Julie, Ronny, Marlene, Mickel
Ved disse 4 portrætter har jeg benyttet mig af manga metoden, hvor man har en skabelon, dvs. at f.eks. øjne, ører, næse etc. tegnes på samme vis hver gang. For så at få det til at ligne en specifik person kan man så sætte lidt ekstra på, f.eks kan brynene gøres tyndere eller tykkere, og håret kan tegnes langt eller kort. Ligeledes med farverne kan man gøre portrættet personligt således at det ligner den person man ønsker at tegne. Disse fire portrætter er fra venstre: Mig selv, Ronny Larsen, Marlene Munk (min datter) og Mickel Munk (min søn)

Materialer: Touch, farveblyant